Oportunitati cu LKL Irlanda

LKL va poate oferi oportunitatea de a dezvolta o cariera profesionala in industria Agricola.

Odata cu cresterea si dezvoltarea  sectorului agricol din Irlanda, vine si oportunitatea de  progresa. Lasati LKL sa va ajute cariera profesionala in agricultura cu sprijin si expertiza .

Reportaje video despre  LKL Irlanda

Part 1 - Românii de dincolo de granițele țării

Part 2 - Românii de dincolo de granițele țării

https://www.youtube.com/watch?v=yiZrtejgDWo

Scrisoare de recomandare

,,Am fost cu agentia LKL la aceeasi ferma in ultimii 14 ani si sunt fericit cu munca . Lucrez in zona Hampshire, este o zona frumoasa. Pe langa productia de lapte , ferma are propria herghelie pursange. Cand am ajuns prima data erau 260 de vaci si doi angajati cu norma intreaga , am urmat un curs de management organizat de LKL , acest curs a fost gratuit ca parte a angajamentului lor continuu fata de contractorii lor. Acum am responsabilitatea de zi cu zi pentru intreaga ferma producand 9,500 de litri de lapte pe zi . Sunt asistat de un muncitor din Polonia si de un mulgator care ma ajuta cand este nevoie. Este un adevarat stimulent de motivatie sa ti se acorde un asemenea nivel de responsabilitate. De asemenea sunt implicat in planificare si bugetarea fermei cu proprietarul si conducerea fermei. Marele plus de a lucra pentru agentia LKL , pe langa responsabilitate si incredere este asigurarea unor conditii bune de munca si de viata. Mai mult LKL actioneaza pentru a negocia termenii si conditiile contractului in numele meu.                                                                         Mark Beer :Muncitor LKL de 14 ani .    

Echipa LKL Irlanda

Echipa noastra de manageri este sustinuta de o echipa de specialisti in agricultura. Fiecare membru al echipei noastre este dedicat sa ofere ajutor si sfaturi cu privire la toate aspectele agriculturii, ajutand clientii  sa recruteze persoana potrivita pentru diferite locuri de munca in ferme in Marea Britanie si Irlanda.

Ian Lindsay

Manager de afaceri internationale

  Tel: +44 7802 596869
  Email: [email protected]
Zoltan Peter

Manager regional Romano-Maghiar

  Tel: +44 7541 941003
  Tel: +44 7448043708
  Email: [email protected]